Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Beste, oprechte deelneming … veel sterkte .
    Betty Godaert, een collega

  2. Ik zat gisteren met een heel dubbel gevoel, ons mama is pas een maand overleden en ik moest gisteren werken, ik kon er niet onderuit. Gezellig doen met mensen in een cultureel evenement. De dag rond waren mijn gedachten bij jullie, omdat het gevoel van leegte en gemis zo onbeschrijfelijk is. Zoek troost bij mekaar en vertel veel over Geert, zo blijft hij bij ieder moment aanwezig. Anneke, maar ook aan zijn familie en vrienden, veel sterkte. Ik heb Geert nooit gekend maar ik weet dat jullie heel close waren, twee handen op één buik, potteke en deksel. Mijn diepste medeleven, Ann

  3. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.