Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Mijn oprechte deelneming voor elk van jullie. Jean was men overbuur en ik hielp hen beide veel. Sinds zen lief vrouwke was heengegaan is hijzelf ook Wa achteruit gegaan door zen zicht en ook zen gehoor. Verloor ook soms zijn evenwicht. Dan verhuisde hij en toen heb ik hem jammer genoeg nimer gezien. Hij zal nu met zijn lief vrouwke verenigd zijn.veel sterkte

 2. Oprechte deelneming in het verlies.

 3. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jean. Woorden schieten tekort maar hopelijk kunnen ze wat troost geven. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Familie Georges Temmerman kamer 206 Morgendauw.

 4. Mijn innige deelneming aan de familie.
  Familie Tondeur-Van Keymeulen

 5. We delen in uw verdriet bij het overlijden van Jean.

  Dhondt Paul (VITA-atletiekclub) en Martine Barremaecker

 6. Veel sterkte met de verlies van Jean, hij was een lief man ..

 7. Oprechte deelneming in de rouw die u en uw,familie treft bij het heengegaan van onze goede vriend en buur Jean. Hij was,samen met zijn vrouw altijd goede vrienden en buren van mijn ouders geweest. Jean zelf is nog een goede buur van mijn broer gebleven. .Jean was altijd behulpzaam voor mijn broer .Hij deed dit altijd met de glimlach en niets,was, hem teveel. Wij wensen nog alvast heel veel sterkte in deze zeer moeilijke periode Erna, Nikita en vtiend

 8. Mijn oprechte deelneming bij het grote verlies van een hele lieve man! Ik luisterde altijd heel graag naar zijn verhalen van vroeger. Veel sterkte aan heel de familie!

  Fam. Loeman-Van den Spiegel
  Sarah Van den Spiegel

 9. Geert en familie ik wou jullie mijn oprechte deelneming betuigen want ik kon spijtig genoeg niet naar de begrafenis komen omdat Ik moest werken,
  Ik wens jullie veel moed en sterkte in deze moeilijke tijden maar koester de mooie herinneringen aan Jean.

 10. Innige deelneming veel sterkte aan familie

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.