Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Mijn innige deelneming bij het overlijden van van jullie moeder.
  Wat blijft zijn de mooie herinneringen.
  Ik heb steeds genoten van mijn bezoekjes aan haar.

 2. Onze oprechte deelneming.

 3. Met oprechte deelneming

  veel steun, troost en sterkte in deze moeilijke tijden.

 4. Met spijt vernemen we het overlijden van Tante Lena. We bieden de familie Suenaert-Luysterman onze christelijke deelneming aan. We hopen dat de vele, mooie herinneringen aan een rijk gevuld en lang leven hen zullen helpen om door deze moeilijke periode te komen.

 5. Beste familie
  Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie mama, oma en grootoma. Ik herinner me Lena als een vrolijke, tot in de puntjes verzorgde, aangename vrouw met een luisterend oor. Een jaar of 6 geleden, toen ik eens voor mijn werk in Ninove was, hadden we een warme babbel met koffie en koekjes. Het was de eerste (en enige?) keer dat ik haar alleen ontmoette. Ik voelde hoe ze oprecht geïnteresseerd was in de dingen waar ik mee bezig was. Ik herinner me ook dat ze, toen ik nog een kind was en ik in Ninove op vakantie was, ze heel veel betekende voor onze tante Lena. Jullie mogen terecht met trots terugkijken op haar lange leven! Vriendelijke groeten. Ann Vanpaemel

 6. Kristelijke deelneming bij het overlijden van moeder.

 7. Beste familie,
  Ook van ons oprechte deelneming bij het overlijden van jullie mama,oma en grootoma. De laatste tijd heb ik herhaaldelijk met Lena gebeld. Ze kloeg nooit en leefde oprecht mee met de moeilijke situatie van ons moeder. Zij was zeer realistisch en zeer tevreden over haar leven. Ze was fier op jullie allemaal.

 8. Beste Katrien en Kristine

  We bieden jullie onze innige deelneming aan bij het overlijden van tante Lena. Net zoals wij, hebben jullie heel lang jullie mama mogen koesteren. Maar ondanks haar lang en rijkgevuld leven, blijft het afscheid even moeilijk.
  Koester jullie herinneringen want wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt.
  We excuseren ons voor de late reactie maar we zijn pas terug van reis.

 9. Mijn innige deelneming voor de familie.
  Ik zal mevr. Luysterman herinneren als een zeer kranige, super lieve en mooie vrouw.
  Dat zij nu de rust mag vinden zoals zij deze ook uitstraalde.
  Vele lieve groetjes, Leen, secr. dr. Herman (oogarts)

 10. Mijn innige deelneming voor de familie.
  Ik zal mevr. Luysterman herinneren als een zeer kranige, super lieve en mooie vrouw.
  Dat zij nu de rust mag vinden zoals zij deze ook uitstraalde.
  Vele lieve groetjes, Leen, secr. dr. Herman (oogarts)

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.