Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Geert, An en familie,
  Mijn oprecht medeleven bij het heengaan van jullie moeder en grootmoeder.
  Een mooie leeftijd maar zeker voor de familie veel te vroeg.
  Ik heb met uw moeder als kantoorhouder van Argenta een heel goede band gehad. Ze was heel direct maar vooral heel correct. Vergeten doe ik haar niet.
  Vingerhoets Godelieve

 2. Met oprechte deelneming Jeanine en Willy de coiffeur

 3. Mijn oprechte deelneming. Koester de mooiste herinneringen.

  Carine De Plus

 4. Wij delen zeer oprecht in de rouw van de familie. Aan Georgette bewaren wij heel dankbaar de beste herinnering. Zij was een markante dame, eindeloos actief, trouw aan haar Vlaamse overtuiging en ook in de vriendschap.

 5. Ons oprecht medeleven bij het heengaan van jullie moeder en grootmoeder.
  Ann & Geert Matthys-Daem

 6. Een warm Ninoofs “ICOON “ heeft ons verlaten…
  Onze innige deelneming aan familie en vrienden

 7. Oprechte deelneming en veel sterkte toegewenst.

 8. Onze oprechte deelneming veel sterkte
  Norbert en Joske

 9. Beste familie van Georgette,

  Reeds in mijn jeugd was Georgette voor mij een voorbeeld van politica. Eén van de sterke vrouwen van de Volksunie en ook nog met dezelfde familienaam. Toen ikzelf in de politiek stapte kreeg ik vaak de vraag of ik familie was van haar. Maar ik weet dat ze voor jullie nog zoveel meer betekende. langs deze weg wil ik dan ook mijn innige deelneming betuigen.

 10. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.