Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming en heel veel sterkte.

 2. Veel sterkte bij dit onverwachte verlies. Hopelijk kunnen goeie herinneringen troost brengen.

 3. Innige deelneming bij dit verlies.
  Annie De Moortel

 4. Oprechte deelneming aan de familie

 5. Mijn innige deelneming met het plotse overlijden van jullie moeder.

 6. Ingrid kom met haar grappige opgewektheid een glimlach op ieders gelaat toveren. Ze blijft voor altijd in mijn hart. Alle sterkte aan haar naasten.

 7. Ingrid kon met haar grappige opgewektheid een glimlach op ieders gelaat toveren. Ze blijft voor altijd in mijn hart. Alle sterkte aan haar naasten.

 8. Innige deelneming veel sterkte in deze moeilijke periode.

 9. Ik bied haar kinderen, kleinkinderen en familie mijn oprechte deelneming aan en wens hen veel sterkte en wederzijdse steun toe. Ik zal Ingrid blijven herinneren als een goede schoolvriendin uit de periode 1966-1970 in het Atheneum van Ninove.

 10. Mijn deelneming bij het overlijden van Ingrid.Wij waren 20 jaar collega’s in Brussel.

 11. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.